Hitit Üniversitesi Eylem Planı Bilgilendirme (HEP) Eğitimi

Veri Analiz Ofisi ve Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından üniversitemiz tüm akademik ve idari birimlerine 10 – 11 Mayıs 2022 tarihlerinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonu’nda HEP sistemi eğitimi verildi. Eğitime HEP sistemi veri giriş sorumluları ve fakültelerdeki bölüm başkanları katıldı. Katılımcılara veri giriş işlemlerini doğru bir şekilde nasıl yapacakları konusu ve veri girişi işlemi yapılırken dikkat etmeleri gereken detaylar Dr. Öğr. Üyesi Aslı Kara, Arş. Gör. Dr. Eda Aktaş Akyıldız, Arş. Gör. Dr. Tuğba Berçintürk, Arş. Gör. Gökhan Coşgun ve Öğr. Gör. Seda Kılıç tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.