YOKSİS Bilgilerinin Güncellenmesi

Üniversitemiz verilerinin HEP sistemine girişlerinin yapılmasının yanı sıra akademisyenlerimizin yayın ve atıf bilgileri YÖKSİS veri tabanından otomatik olarak çekilmektedir. Üniversitemizin akademik verilerinin daha sağlıklı takip edilebilmesi, bölüm ve birim performanslarının doğru değerlendirilebilmesi için öğretim elemanlarımızın YÖKSİS veritabanını güncel tutmaları önem arz etmektedir. Bu kapsamda tüm öğretim elemanlarımızın YÖKSİS’e girmiş oldukları yayın bilgilerini DOİ numaraları ile birlikte eksiksiz şekilde güncellemeleri gerekmektedir. 2022 yılında yayınlanan SCI, SCI-Expanded ve SSCI endekslerinde taranan makaleler için veri girişi sırasında endeks türünün yanında bulunan ISI Web of Science Çeyreklik (Q1-Q4) bilgisinin atandığından emin olunmalıdır. Bu işlem DOİ numarası sorgulatılarak ya da manuel olarak yapılabilmektedir.